RENDKÍVÜLI ZÁRVATARTÁS
Kedves Látogatóink! A magyar kormány COVID-19 koronavírus járvány miatt veszélyhelyzetet hirdetett és általános rendezvénytilalmat és egyéb korlátozó intézkedéseket rendelt el. Figyelembe véve a kormány határozatát, Füzér Vára, a Látogatóközpont, valamint a Tájház Porták 2020. november 11-től határozatlan ideig ZÁRVA tartanak. Megértésüket köszönjük!
Dear Visitors! The Hungarian government declared a state of emergency due to the COVID-19 coronavirus epidemic and ordered a general event ban and other restrictive measures. Taking into account the government decision, Füzér Castle, the Visitor Center and the Country House Ports will be CLOSED indefinitely from 11 November 2020. Thank you for your understanding!

Hírek, érdekességek

Igazi tavasz tombol a Várhegy tetején

Füzér Várába ismét megérkezett a kikelet! Igazi tavasz tombol a Várhegy tetején. A madarak újra birtokba vették a vár udvarát és a környező fákat. A felfelé vezető falépcsőt most látogatók helyett a csodálatos színekben pompázó vad törpe nőszirmok díszítik a messzeségből. Virágba borultak az Alsóbástya cseresznyefái is. Zöldell a határ, ébred a természet, mindent átjár az élet és béke honol az erdők lombjai között…

Mindez most mégis más, nekünk is.

A szép idő ellenére türelmet kell tanúsítanunk, ami most még elengedhetetlenebb, mint valaha. A kialakult egészségügyi helyzet ugyanis ezt követeli meg. Azonban azon vagyunk, hogy minél inkább elhozzuk otthonukba azt az érzést, melyet most személyesen senki nem élhet meg a vár és a környező táj szépségében. A mellékelt képekkel és videóval is ezt szeretnénk erősíteni Önökben, mert hisszük, hogy együtt sikerül majd túljutnunk ezen az időszakon is! Bízunk abban, hogy nem is oly sokára ismét személyesen találkozhatunk majd Önökkel a vár falai között, melyet most még nagyobb örömmel és megbecsüléssel élünk majd meg, mint eddig bármikor!

 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz
 • 2020. Tavasz

Mostani cikkünk nem az egyetlen, melyet megosztani kívánunk Önökkel, a jövőben reményeink szerint továbbiak várhatók, mindegyikkel picit hozzájárulva a pozitív életérzéshez!

Füzér REG-ÉLŐ Vára a veszélyhelyzet elmúltával, amint lehetséges, tárt kapukkal várja majd minden látogatóját, hogy ismét megtöltsék élettel falait és újra együtt fedezhessük fel a megidézett múltat!

#együttsikerül #maradjotthon

2017 tavaszán készült videónk:

2020. április 15.

Megosztás ezzel:

Korábbi hírek

Az Év Turisztikai Attrakciója Minőségi díj

A 2020-as évben a Szállás.hu díjazása szerint Füzér Vára az “Év Turisztikai Attrakciója”…

2021. január 07.
Advent negyedik vasárnapja

Eljött hát Advent negyedik hete, koszorúnkat beragyogja mind a négy gyertya fénye. Illőképpen…

2020. december 20.
Advent harmadik vasárnapja

A decemberi hónap közepe felé haladva, Luca napján, már három gyertya fénye világítja…

2020. december 13.
Advent második vasárnapja

Furcsa egybeesés ez a mai, hiszen Advent második vasárnapja és egyben a gyerekek…

2020. december 07.