RENDKÍVÜLI ZÁRVATARTÁS
Kedves Látogatóink! A magyar kormány COVID-19 koronavírus járvány miatt veszélyhelyzetet hirdetett és általános rendezvénytilalmat és egyéb korlátozó intézkedéseket rendelt el. Figyelembe véve a kormány határozatát, Füzér Vára, a Látogatóközpont, valamint a Tájház Porták 2020. november 11-től határozatlan ideig ZÁRVA tartanak. Megértésüket köszönjük!
Dear Visitors! The Hungarian government declared a state of emergency due to the COVID-19 coronavirus epidemic and ordered a general event ban and other restrictive measures. Taking into account the government decision, Füzér Castle, the Visitor Center and the Country House Ports will be CLOSED indefinitely from 11 November 2020. Thank you for your understanding!

Hírek, érdekességek

Kalandra fel, Magyarország!

Füzér Vára is részt vesz a MOL által szervezett Kalandra fel, Magyarország! című programban. A promócióban 10 kategóriában összesen 50 belföldi turisztikai helyszín kap kiemelt figyelmet. Arborétumok, vadasparkok, kastélyok és várak is a küldetés helyszíneként szolgálnak, amelyek különböző kedvezményeket tartogatnak az ellátogatóknak.

A játékosoknak a következő feltételeket kell biztosítani:

  1. Fogjátok a MOL-kutakon ingyenesen elérhető Kalandra fel, Magyarország! magazint, és indulhat az országjárás!
  2. Ha a küldetés helyszínére értetek, a pénztárnál mindig mutassátok fel a Pecsétgyűjtőt!
  3. Miután végeztetek a kiválasztott programmal, egy frissítőért is betérhettek a játékban szereplő 62 MOL-töltőállomás bármelyikére, ahol tetszőleges vásárlási értékkel használjátok a Multipont kártyátokat. Ezzel teljesült is egy küldetés!
  4. Folytassátok az élmény gyűjtést újabb helyszínek felkeresésével.

További részletek az ingyenes kiadványban!

Az akció keretében Füzér Vára 20 % kedvezményt biztosít minden jegytípusból (A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!)

Ne felejtsétek a nyugtát és a pecsétgyűjtőt magatokkal vinni, hiszen ezzel igazoljátok, hogy részt vesztek a játékban és meglátogattátok Füzér Várát!

Gyűjtsétek össze a pecséteket a kijelölt MOL töltőállomásokon, majd vegyétek át a garantált nyereményeket. Ha bekerültök a sorsolásba, izgulhattok, hogy ti lesztek-e az 1 millió Multipont gazdája.

A játék időtartama: 2020.07.01. – 2020.09.30.

2020. július 01.

Megosztás ezzel:

Korábbi hírek

Az Év Turisztikai Attrakciója Minőségi díj

A 2020-as évben a Szállás.hu díjazása szerint Füzér Vára az “Év Turisztikai Attrakciója”…

2021. január 07.
Advent negyedik vasárnapja

Eljött hát Advent negyedik hete, koszorúnkat beragyogja mind a négy gyertya fénye. Illőképpen…

2020. december 20.
Advent harmadik vasárnapja

A decemberi hónap közepe felé haladva, Luca napján, már három gyertya fénye világítja…

2020. december 13.
Advent második vasárnapja

Furcsa egybeesés ez a mai, hiszen Advent második vasárnapja és egyben a gyerekek…

2020. december 07.