Képjáték

A fuzervara.hu weboldal képfeltöltő nyereményjátékának leírása és nevezési feltételei

  1. Általános rendelkezések

A promóció szervezője a Füzéri Várgondnokság (3996 Füzér, Petőfi S. út 3/A. továbbiakban: „Szervező”).

  1. Promóció felépítése

2.1. 2018. júliusától megjelenő játékunk lényege, hogy a résztvevők a fuzervara.hu weboldalon keresztül töltsék fel Füzérről vagy Füzér Váráról készült fotóikat, melyek közül a Szervező minden hónapban az általa kiválasztott képeket saját közösségi oldalain, illetve honlapján (fuzervara.hu) közzéteszi.

2.2. A játékra beküldött képeket a Szervező felhasználhatja a közösségi- és médiafelületein, szórólapjain és bármilyen promóciós célra felhasználni kívánt nyomtatott vagy online eszközén.

2.3. A nevezés feltétele, hogy a megjelölt képen Füzér Vára, vagy Füzér szerepeljen.

2.4. A játékra kizárólag saját készítésű képekkel lehet nevezni. A beküldő a kép megjelölésével saját felelőssége tudatában vállalja, hogy a kép saját készítésű, annak ő a kizárólagos tulajdonosa. Az a játékos vehet részt a játékban, aki a részvételi feltételeket, valamint a kép beküldéséhez szükséges feltételeket betartja.

2.5. Egy játékos több fényképet is beküldhet, egyenként.

2.6. A Játék szempontjából figyelmen kívül hagyjuk azon fényképeket, melyek nem Füzérhez kapcsolódnak és bármely olyan részletet tartalmaznak, melyek alapján a Szervezők úgy ítélik meg, hogy nem kerülhet ki az általa kezelt oldalakra. A fényképeken szereplő tartalomért a játékos vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi következményeket (ideértve a fizetési kötelezettséggel járó következményeket is) kizárólag a játékos viseli. Amennyiben harmadik személynek személyiségi vagy szerzői, vagy egyéb kizárólagos jogából eredő igénye keletkezik a fénykép elkészítéséből, vagy felhasználásából eredően, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a játékost terheli, és az ilyen jellegű igényekből eredő követeléseket a Szervezők jogosultak a játékosra áthárítani.

  1. Részvételi feltételek

A promóciós játékban (továbbiakban: „Játék”) részt vehet mindenki, aki a Játék időtartama alatt a fuzervara.hu/kepfeltolto oldalon feltölti fényképét, valamint jelen Szabályzatot elfogadja.

  1. Kizárások

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban az info [@] fuzervara.hu e-mail címen nyújtunk felvilágosítást. A játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a játék teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni az info [@] fuzervara.hu e-mail címre küldött üzenettel (kérjük a Tárgy mezőben feltüntetni: „Képjátékból való törlés”). A részvétel a jelen hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

  1. Érvénytelen nevezés

A promócióban érvénytelennek minősül minden olyan képfeltöltés, amely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg.

  1. A játék időtartama

A játék 2018. júliusától visszavonásig tart.

  1. A kiválasztás menete

A legszebbnek megítélt képeket minden hónap elején a Szervező választja ki.

  1. Adatkezelés

Az adatok kezelésével kapcsolatban további információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

  1. Felelősség kizárása

A Szervező kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, illetve promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítését. A szervező nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlan tartalmakért. A játékkal kapcsolatban a Instagram mindennemű felelősséget kizár. A játékkal kapcsolatban a játékosok magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelősek. A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért. A játékosok nevezésükkel a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

Füzér, 2019. február 6.

Tervezze meg kirándulását!

Segítségünkkel könnyebb lesz megszerveznie településünkön töltött idejét, hogy az minél szebb élménnyé válhasson az Ön számára!

Megosztás

ornam