Télen is várjuk!

Tartalmas időtöltésre vágyik? Füzér az a hely, amit keres!
 
A kis híján 1000 éves múltra visszatekintő vár falai megannyi történet szemtanúi lehettek, fedezze fel hát milyen értékeket rejtegetnek! Még a hideg sem lehet akadály, hisz fűthető kályháink garantáltan felmelegítik a hangulatot! Csodaszép táj, csend és nyugalom, valamint felejthetetlen élmények várják télen is, ha Füzér Várába látogat.

Igen, jól olvasta: a téli hónapokban is frissített nyitvatartással várja a REG-ÉLŐ Fellegvár.

Ízelítő a kilátásból

Miért érdemes télen is ellátogatni hozzánk?

Füzér Vára különleges északi fekvésének köszönheti az átlagosnál talán picit hidegebb időjárását. Ám ennek is megvannak az előnyei. A hó után sokat epekedünk, van, aki azonban nem szívesen látja a tájat kifakító csapadékot. Füzéren azonban a festői táj még azokkal is megszeretteti a telet, akik egyébként talán szívesen kihagynák azt.

Az országban, ha éppen mindenki a köd alatt kénytelen a szürke hétköznapokat élni, általában kibúvót jelent a magas hegy tetején lévő büszke Fellegvár. A vártúra mellett pedig még szánkózni is lehet, néha olyankor is, amikor sehol máshol nincs hó.

Kis Apródok figyelem!

Kajla kutyus télen is az országot járja és Füzért sem hagyja ki a listából!

Ha van menő Kajla útleveletek, le ne maradjatok a nálunk beszerezhető pecsétről sem!

Nem csak teljes lesz a gyűjteményetek, de az utazáshoz is használhatjátok a füzetkét, és ha ez még mind nem lenne elég: kalandok egész sorát élhetitek át a REG-ÉLŐ Várban télen is!

PANORÁMATERASZ

Látta már valaha Füzért télen? Ha a nyári kinézete tetszett a várnak, szerintünk a téliért egyenesen odáig lesz. Nem csak Ön, hanem a család minden tagja! 

Sapkát, kesztyűt, sálat elő és irány a REG-ÉLŐ Vár csodálatos múltbéli világa! A videó önmagért beszél!

2024-ben is válassza
Füzér Várát!

Videó lejátszása

Ismerje meg a várat akár önállóan is mobiltelefonja segítségével.

Tekintse át a várban megtalálható
kiállításokat.

A várban megtalálható rövidfilmek
bemutatói.

Megosztás

ornam