RENDKÍVÜLI ZÁRVATARTÁS
Kedves Látogatóink! A magyar kormány COVID-19 koronavírus járvány miatt veszélyhelyzetet hirdetett és általános rendezvénytilalmat és egyéb korlátozó intézkedéseket rendelt el. Figyelembe véve a kormány határozatát, Füzér Vára, a Látogatóközpont, valamint a Tájház Porták 2020. november 11-től határozatlan ideig ZÁRVA tartanak. Megértésüket köszönjük!
Dear Visitors! The Hungarian government declared a state of emergency due to the COVID-19 coronavirus epidemic and ordered a general event ban and other restrictive measures. Taking into account the government decision, Füzér Castle, the Visitor Center and the Country House Ports will be CLOSED indefinitely from 11 November 2020. Thank you for your understanding!

Vártekergő térkép – Vezérszint

Vártekergő térképünk használatához kattintson az alaprajzon található számokra, ezt követően az ábra alatt olvashatja az adott terem bemutatását. Jó szórakozást kívánunk!

Vezérszint

Vezérszint

Pinceszint

1. Füzér Vára (Bejárat)

Isten hozta Füzér Várának interaktív bemutatójában!
Kalandos időutazásra invitáljuk a Perényiek, Báthoryak és Nádasdyak korába!

A vár három szintből áll, az úgynevezett Vezérszintből (földszint), a Pinceszintből és egy Padlás (tetőtéri) szintből, melyek közül most előbbi kettőt fedezheti fel online formában.

A Palotaszárny termeiben a XVI-XVII. század világa elevenedik meg. Betekinthet a kincseket őrző Tárházba, a Felső Zöldházba vagy éppen a gótikus Várkápolnába.

Megosztás ezzel: