Csoport bejelentkezés

Kedves Csoportvezető!

Nagyon örülünk, hogy minket választottak úti célul! Az alábbi űrlap kitöltésével segíthetik munkákat, hogy felkészülhessünk érkezésükre. FONTOS, hogy a rendszer nem időpontfoglaló, vagyis a tárlatvezetések előre lefoglalására NINCS lehetőség, azok előre meghatározott, a helyszínen feltüntetett időpontokban indulnak, a részvétel ingyenes. A *bejelentkezés elküldésével egyidejűleg válasz e-mailben egy általános tájékoztatót küldünk ki a csoport számára, melyben minden fontosabb tudnivalót feltüntettünk.

*A bejelentkezés leadása semmilyen kötelezettséget nem von maga után sem a csoport tagjai, sem a Vár részéről!

Köszönettel: Füzér Várnépe

  1. Csoport adatai


  Füzér VáraLátogatóközpontTájház Porták  2. Kapcsolattartási és számlázási adatok
  Információk

  *Érkezés időpontja: a Várparkolótól kb. 25-30 perc séta szükséges a Felső Várba jutáshoz.

  Tárlatvezetéseink a Felső Várban a Virágoskertből indulnak előre meghatározott időpontokban, érkezési sorrendben – nincs mód előre foglalásra, a résztvevőinek létszáma 45 főben korlátozott!

  A vár teljes területe szabadon is bejárható és felfedezhető, ebben az esetben az ingyenes Vártekergő térképünk ad útbaigazítást! A vár megtekintésének ideje körülbelül 2 órát vesz igénybe.

  Három szint járható be: Pinceszint, Vezérszint, Padlás.

  A változtatás jogát fenntartjuk!

  Ne hagyják ki Látogatóközpontunkat sem!

  Látogatóközpontunkban egy állandó interaktív kiállítás várja Önöket „Megőrzött értékek világa” címmel, mely a vár történetét (az ásatásokon előkerült eredeti leleteket!), illetve a helyi természeti, kulturális és épített örökségeket mutatja be.

  A Füzéri Tájház Portákkal feleleveníthetik a kor emlékeit!

  Tájházaink egy fantasztikus időutazásra nyújtanak lehetőséget látogatóinknak). A gyermekek megismerhetik szüleik és nagyszüleik 20, 50 és 100 évvel ezelőtti mindennapjait, és a már azóta felnőtt, idősebb generáció tagjai emlékeket idézhetnek gyermekkorukból.

  Megosztás

  ornam