Mobilalkalmazásaink

Visual Guide

Szeretné önállóan felfedezni Füzér Várának teljes egészét és mindezt úgy, hogy közben információkat is szerez az egyes állomásokon vagy termekben? Ha igen, VisualGuide alkalmazásunkat Önnek találták ki! Szerezze be Ön is ezt az igazán hasznos alkalmazást, mely nem csak vizuálisan, de még narráció formájában is segíti a várlátogatást.

Múltbapillantó

Hogyan is nézett ki Füzér Vára a múltban? Hogyan épült, bővült és szépült a birtokosok építkezéseinek köszönhetően? Múltbapillantó alkalmazásunk neve magáért beszél, hiszen segítségével a vár különböző pontjain járva telefonunk segítségével, mint egy időkapun keresztül megpillantjuk a várat és különböző épületelemeit. Töltse le és fedezze fel Ön is!

REG-ÉLŐ Füzér

Ha Füzérre gondol, biztosan a vár ugrik be elsőnek. De bizony van itt látnivaló más is, bőven! REG-ÉLŐ Füzér alkalmazásunk abban segíti a településre érkezőket, hogy minden helyi értéket képviselő helyszínt megtekintsenek. Az útvonal tele van izgalmakkal a feladat pedig az Öné, hogy végigjárja és szép élményekkel gazdagodjon! Éljen a lehetőséggel és szerezze be legújabb mobilalkalmazásunkat!

Ismerje meg a várat akár önállóan is mobiltelefonja segítségével.

Tekintse át a várban megtalálható
kiállításokat.

A várban megtalálható rövidfilmek
bemutatói.

Megosztás

ornam