Nyitás és Árak

Nyitvatartás

Részletesen tájékozódhat friss, hivatalos nyitva tartásunkkal kapcsolatosan. Nem csak Füzér Vára, de a Füzéri Látogatóközpont és a Tájház Porták információi is elérhetők! Előfordulhatnak nem várt események, karbantartási munkák és kedvezőtlen időjárás befolyásoló tényezők lehetnek, így a változtatás jogát fenntartjuk!

A nap képe

Küldje el nekünk Füzérről vagy Füzér Váráról készített fotóját!

Jegyárak

Tájékozódjon Füzér Várának, a Látogatóközpontnak és a Tájház Portáknak általános és kedvezményes jegyárairól! Honlapunkon mindig a legfrissebb kapuadó adat érhető el!

Csoport bejelentkezés

Osztálykirándulást szervez vagy kirándulna egy nagyot a barátai, családja, munkatársai társaságában? Füzér Vára minden korcsoport számára csodás élményeket nyújtó úti cél. Segítse munkánkat előre bejelentkezésével, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen látogatásuk idején. Köszönjük!

Rendezvényeink

Várunk jövőbeli rendezvényeinek és eseményeinek időpontjai. Több állandó rendezvényünk is van, melyeket általában a nagyobb ünnepek köré szervezünk. Nagyon örülünk, hogy ezek iránt minden évben nagy az érdeklődés!

Megközelítés

Mivel Füzér Magyarország legészakibb települése, így kijelenthetjük, hogy mindentől messze található. Az idevezető út nem egyszerű, de nem is lehetetlen! Segítséget nyújtunk ebben!

Megosztás

ornam